logo

Co-Searching

Ambassadeurs

Ambassadeurs zijn de vrijwilligers van Co-Searching. We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die een steentje willen bijdragen. Sociale mediagenieën, workshop begeleiders of gewoon sympathieke supporters, iedereen is welkom!

Naargelang interesses en mogelijkheden zijn er verschillende taken die je kan opnemen binnen de organisatie. Zo kan je als Ambassadeur workshops begeleiden, teksten schrijven, promo maken voor de workshops en de organisatie en nog zo veel meer.

Ambassadeur zijn is plezant!

Co-Searching Ambassadeurs zijn vaak ervaringsdeskundigen in het zoeken naar werk. We weten dat werk zoeken niet makkelijk is en samen willen we van een moeilijke zoektocht, een positief verhaal maken. Het geeft veel voldoening om anderen op weg te helpen en te ondersteunen en je leert zelf ook veel bij. Werk zoeken weer leuk maken is een mooi streven en een tof engagement.

Je leert als Ambassadeur heel wat nieuwe mensen kennen, zowel deelnemers als andere vrijwilligers. Goed voor je sociaal leven en je netwerk. Wij zijn ook een groeiende organisatie met veel ruimte voor creativiteit en out-of-the box denken. Dus heb je een superidee? Laat je dan horen!

Ambassadeur zijn helpt je aan een fijne job!

Een groep die we extra willen motiveren om Ambassadeur te worden zijn werkzoekenden. Werkzoekende zijn, betekent niet enkel solliciteren maar vaak ook veel en lang wachten op antwoord. Waarom zou je die tijd niet nuttig besteden door vrijwilligerswerk te doen?

Je doet als Ambassadeur veel inspiratie op bij anderen en wordt overstelpt met goede tips en ervaringen over de zoektocht naar werk. Tips die je vaak zelf nog niet kende en die jouw zoektocht alleen maar ten goede kunnen komen. En wie weet, tipt iemand jou wel de ideale vacature.

Door deelname aan Co-Searching toon je aan werkgevers dat je een gemotiveerde werkzoekende bent die ook anderen helpt en gemotiveerd is. Als je zelf Co-Searching bijeenkomsten organiseert wordt je engagement nog extra in de verf gezet. Je toont dat je actief blijft tijdens je periode van werkloosheid en je doet waardevolle vaardigheden op voor je CV. Dit is zeker interessant voor wie net is afgestudeerd en nog geen aantoonbare ervaring heeft.

Wil je weten hoe een takenpakket van een Ambassadeur er kan uitzien? Bekijk hieronder dan onze vrijwiligersvacatures!

Fondsenwerver
Financieel medewerker
Co-organisator workshops in Gent
Co-organisator workshops in Sint-Niklaas
Co-organisator workshops in Aalst