In je kracht als ondernemer of als werknemer?

10daagse_veerkracht

In je kracht als ondernemer of als werknemer?

09/10/2023 van 14h00 tot 16h30

Het BlinkHuis, Vlaanderenstraat 53 (Gent)

Deel deze workshop

Vind je moeilijk een werkomgeving die bij je past? Is je enthousiasme vaak groter dan dat van je collega's of leidinggevende? Raak je opgebrand in een bedrijfscultuur waarin niets lijkt te veranderen? Een hoop ideeën, maar niet de ruimte om die uit te voeren?

Misschien heb je dan wel een heel bijzondere kracht: ondernemerschap! Wat moeilijk ligt op de werkvloer kan een troef zijn als ondernemer. Uniek zijn en out-of-the-box denken, zijn als zelfstandige net noodzakelijk. En je kan meteen werk maken van dat ene idee dat al zo lang in je hart brandt.

In deze workshop stellen we de vraag: ben ik liever ondernemer dan werknemer? Of toch niet? We kijken welke drijfveren en persoonlijke eigenschappen we kunnen inzetten om deze weg in te slaan. We verkennen ook de competenties die nodig zijn om overeind te blijven in de onvoorspelbaarheid van het ondernemersbestaan. Maar we houden de voeten op de grond en zijn niet blind voor valkuilen.

De workshop wordt voorbereid en begeleid door een ervaringskundige die bezig is met de eerste stappen naar ondernemerschap te zetten.

Groetjes

Het Co-Searching team

Deze workshop vindt plaats in het kader van de 10-daagse van de Veerkracht.

Voor wie?

Deze workshops zijn bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende werkzoekenden of niet-werkende werkzoekenden. Ben je arbeidsongeschikt en wil je weer aan het werk? Ben je in between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz... Voldoende kennis van het Nederlands om mee te kunnen praten is wel nodig.

This workshop will be spoken in Dutch, so you need to be fluent to participate. Still learning? We also offer activities in English!