Zelfvertrouwen vergroten in mijn werk en leven: hoe begin ik eraan?

10daagse_veerkracht

Zelfvertrouwen vergroten in mijn werk en leven: hoe begin ik eraan?

05/10/2023 van 11h00 tot 12h30

BlinkHuis, Tichelrij 7 (Mechelen)

Deel deze workshop

Op zoek gaan naar werk brengt heel wat stress mee. Ben ik wel goed genoeg, kan ik de job wel aan, wat wordt er van mij verwacht …? Je zit met heel veel vragen die je in een positie brengen van onzekerheid. Ook mensen die aan het werk zijn, maken dit mee. Het gevoel van onzekerheid en weinig zelfvertrouwen komt meer voor dan men denkt.

Ann is vrijwilligster bij Co-Searching. Tijdens haar loopbaan heeft zij steeds geworsteld met haar zelfvertrouwen. Ben ik goed bezig? Kan ik de taak wel aan en krijg ik die op tijd klaar? Wat denken mijn werkgever en collega’s over mij? Heel wat vragen spookten steeds door haar hoofd en de nood naar bevestiging werd steeds groter. De druk door de werkgever en de druk op zichzelf, zorgden ervoor dat zij is moeten stoppen met werken. Ann is een zeer intelligente vrouw met een master rechten op zak. Toch brengt een job heel wat stress voor haar mee en koos ervoor om vrijwilligerswerk te doen. Vrijwilligerswerk bracht haar meer rust. Ze kan zelf kiezen wanneer ze wil werken en er wordt met haar noden rekening gehouden.

Is dit ook voor jou herkenbaar of wil je graag jouw ervaring mee komen delen? Schrijf je dan in voor onze workshop ‘Zelfvertrouwen vergroten in mijn werk en leven: hoe begin ik eraan?’.

Samen met Ann en Malika leren we uit elkaars ervaringen hoe we ons zelfvertrouwen opbouwen of wat er belangrijk is voor ons om dat te kunnen doen.

Onthaal vanaf 10u45.

Groetjes

Het Co-Searching team

Deze workshop vindt plaats in het kader van de 10-daagse van de Veerkracht.

Voor wie?

Deze workshops zijn bedoeld voor alle werkzoekenden. Werkende werkzoekenden of niet-werkende werkzoekenden. Ben je arbeidsongeschikt en wil je weer aan het werk? Ben je in between jobs of (bijna) afgestudeerd? Iedereen is welkom ongeacht leeftijd, gender, scholingsniveau, sector enz... Voldoende kennis van het Nederlands om mee te kunnen praten is wel nodig.

This workshop will be spoken in Dutch, so you need to be fluent to participate. Still learning? We also offer activities in English!